business-plus

Dobrodošli na moj blog

16.08.2008.

Gold PTC - provjerene stranice

                                                                                    


1. Isabelmarco


                     
JOIN NOW
Click: $0.01
Ref click: $0.07
Click per day: 12+
Payout: $9
Time: 20-40 Days

2. Thinkbux


                                                        JOIN NOW
Click: $0.01
Ref click: $0.05
Click per day: 10+
Payout: $5
Time: 1-3 Days
3. Buxvisit

  

                               JOIN NOW

Click: $0.01
Ref click: $0.01
Click per day: 12+
Payout: $10
Time: 5-7 Days

 

4. ClixMX

                            JOIN NOW

Click: $0.01
Ref click: $0.01
Click per day: 12+
Payout: $10
Time: 7-15 Days 

5. Neobux

                          JOIN NOW

Click: $0.01
Ref click: $0.05
Click per day: 4+
Payout: $2
Time: Instant

6. ">Crewbux

                       ">Crewbux

Click: $0.01
Ref click: $0.01
Click per day: 8+
Payout: $2
Time: 7-15 Days

 


 

16.08.2008.

Zarada na internetu, jel to moguće?

        Dali je moguca zarada na internetu... Svi korisnici interneta i oni stari i oni noviji si bar jednom postave to pitanje... kako do internet zarada i novca, kako napravit profit... Postoji bezbroj načina a sve ovisi o tome koliko se izorganizirate, koliko vremena tome posvetite, te koliko uopce novaca zelite zaraditi. Naravno da je za najbrzu i najkvalitetniju zaradu na internetu  potrebno investirati vlastita sredstva, no izmedju ostalog tema  ove stranice je kako zaraditi krenuvsi od nule (posto to znam iz prve ruke), kako razvijati posao, te umjesto da budete pasivni korisnik interneta, i da vam internet uz zabavu stvara trosak... radije se zabavljajte i stvarajte profit


        Svaki  medij sve veci dio profita ostvaruje reklamom, televizija, radio, novine... A zamislite sta se sve moze putem jednog interaktivnog medija na koji se spaja preko milijardu ljudi na dan. Internet danas stvara novac.

        Za pocetak cu vam reci o tome odakle se zapravo stvara (profit) zarada na internetu. Danas se sve temelji na reklami, netko napravi super proizvod no kako da njegova stranica dodje do vaseg browsera ako ste vi potencijalni potrosac... A ako vam plati biste li je onda pogledali ili samo otvorili i zatvorili... Aha pa zasto ne... Takvih stranica ima jako puno, one vam placaju da gledate stranice koje njima placaju da budu vidjene. Znam da zvuci smijesno ali to je zapravo potpuno pojednostavljivanje kako stvari funkcioniraju.

        E sad kako stranice dolaze do publike (jako ćete se često susresti sa rijeci traffic, to je zapravo to,  isto sto je u realnoj ekonomiji potrosac) Danas je svakoj stranici, programu, firmi u interesu imati sto veci traffic... Najcesce, najlakse, i najbrze ga naprave da vama ako se učlanite placaju da gledate te njihove stranice, a čak vam poklone svoju stranicu s vasim referral brojem te da vam plačaju za svakoga tko se uclani preko nje, ili pak da vam daju npr 3 posjeta bilo na vašu vlastitu osobnu stranicu ili pak link po izboru.

        To je u kratkim crtama čisto da steknete dojam na kojim se principima sve to bazira, internet je veliko tržiste, i kao i svuda tu je velika konkurencija, i to je vaša prednost budući da možete sami odabrati koji naćin zarade te koja ponude firme vam odgovara. Neke nude bonuse neke novac.... No zanimljivo je i to da možete imati svoje suradnike (referale), u vašem je interesu da ih imate sto više ali i jednako tako da oni zarađuju što više (zauzvrat vi dobivate i bonus zaradu u vidu postotka njegove zarade... Naglašavam da ta zarada njemu ne oduzima i da tu nema uopče rijeći o nikakvoj piramidi pošto je ona em zakonski kažnjiva em ne bi mogla uopće egzistirati na takvom trzištu..

        Najcesci i osnovni nacini zarade su auto i manual surf, paid to read(citanje mailova), paid to click, paid to promote..


    

business-plus
<< 08/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Golden PTC

Silver PTC
1. B-U-X

Internet banke

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI
-

BROJAČ POSJETA
939